Fat Burning Workout

TRENING SNAGE I KONDICIJE

Učinci ovog programa su smanjeno potkožno masno tkivo, povečani misični tonus, smanjena mogućnost ozljeđivanja, povećanje mobilnosti, snage, izdržljivosti i nivoa energije. Vrlo kreativan i iznimno zabavan program. Spaja kardio vježbe, vježbe jakosti, snage, izdržljivosti i balansa s posebnim fokusom na pravilnu tehniku izvođenja.

Ovaj program uči vas svim fundamentalnim pokretima i njihovim varijacijama, optimizirajući način na koji hodamo, trčimo i krećemo se svakodnevno. Program obuhvaća boks, skokove, rad u paru, rad s utezima, a najvise rad s tažinom vlastitog tijela, jer ipak tijelo je vaše najveće oružje i najveća snaga. Vrijeme trajanja treniga je 60 min, od kojih 50 min konstantno aktiviramo mišiće gluteusa, abdomen i noge te uz korištenje raznih rekvizita tokom sata radimo i na ostalim dijelovima tijela (ruke, ramena, kralježnica, grudi-prsa) te vrlo bitno je naglasiti i da se jačaju energetski i organi tijela u pojedinim vježbama. Sat završavamo istezanjem i opuštanjem.

Prisustvovati mogu početnici sve do onih koji su u dobrom treningu i sportaši. Program je namijenjen za mušku i žensku populaciju.